L'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB ha estat guardonada amb el premi a la Competitivitat en la seva especialitat d'Innovació Organitzativa.

">L'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB ha estat guardonada amb el premi a la Competitivitat en la seva especialitat d'Innovació Organitzativa.

">
Universitat Autònoma de Barcelona

Premi a la competitivitat

L'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB ha estat guardonada amb el premi a la Competitivitat en la seva especialitat d'Innovació Organitzativa.

Premis Competitivitat 2007

Aquests premis, promoguts pel Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, reconeixen les iniciatives innovadores de les entitats de la societat catalana que permeten assolir resultats i avantatges, així com dinamitzar-la i contribuir al seu esperit emprenedor.

El model d'ensenyament i gestió de l'EUTDH sempre ha apostat per aquestes línies d'actuació en la seva trajectòria, per esdevenir un referent universitari en el món del Turisme i la Direcció Hotelera.

El passat 24 de gener de 2008, el Molt Honorable President de la Generalitat Sr. José Montilla, acompanyat del Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, l'Honorable Sr Josep Huguet, van lliurar al guardó al centre, sent recollit pel seu Director, el Sr. Francesc Uroz i l'Administradora i Responsable de Qualitat i Medi Ambient, la Sra. Mª Àngels Rodríguez. A l'acte van assistir-hi també diferents membres de la UAB, la Fundació UAB i personal del centre.

Contacta amb l\'EUTDH
Guia de l´estudiant 2016-2017
Simulador del preu de la teva matrícula
Masters i postgraus - Nova oferta
Cicles Formatius de Grau Superior de la FUAB
Consulta l´aulari de FUABformació
El Blog de la EUTDH
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB
Edifici Blanc . Vila Universitària · 08193 Bellaterra · Barcelona (Spain) · T. +34 93 592 97 10 · F. +34 93 5817495
Inici  ·  Avís legal  ·  Crèdits  ·  Contactar  ·  Mapa web  ·  Versió mòbil