Universitat Autònoma de Barcelona

Grau en Turisme per la UAB pels diplomats i diplomades en Turisme de totes les Universitats

Peticio Adaptacio

Els diplomats i les diplomades en Turisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) podran assolir el títol de Grau en TurismeLlicenciatura - a partir del curs 2010-2011 (inici previst al setembre de 2010), d'acord a les taules d'adaptació entre el pla d'estudis antic i el pla nou aprovades per la UAB i seguint la normativa actual vigent.

L'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (EUTDH) responent a les múltiples peticions realitzades, ha previst posar en marxa un grup especial de docència pel proper any acadèmic adreçat específicament al col·lectiu de diplomats en Turisme. Aquest curs s'organitzarà en dies, horaris i recursos que facilitin als professionals compatibilitzar el seu horari laboral i les tasques docents que han de possibilitar l'adquisició de les competències professionals i acadèmiques requerides per a la titulació de Grau (Llicenciatura ) en Turisme amb el conseqüent i llargament esperat reconeixement social. Aquesta possibilitat formativa també s'obre als titulats en Turisme d'altres centres i universitats que podran realitzar el programa pont per la via de cursar un determinat nombre de crèdits del nou pla d'estudis, basat en les adaptacions curriculars que es duran a terme de forma personal i individualitzada.

Properament informarem de tots els detalls de la nova proposta de formació que l'EUTDH impulsa per a la millora dels futurs professionals i de la competitivitat empresarial. Si desitgeu més informació, contacteu amb la nostra Escola.

Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Universitat Autònoma de Barcelona

Tel. 93 592 97 10
e-mail: eutdh@uab.cat
www.eutdh.cat

Contacta amb l\'EUTDH
Guia de l´estudiant 2016-2017
Simulador del preu de la teva matrícula
Masters i postgraus - Nova oferta
Cicles Formatius de Grau Superior de la FUAB
Consulta l´aulari de FUABformació
El Blog de la EUTDH
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB
Edifici Blanc . Vila Universitària · 08193 Bellaterra · Barcelona (Spain) · T. +34 93 592 97 10 · F. +34 93 5817495
Inici  ·  Avís legal  ·  Crèdits  ·  Contactar  ·  Mapa web  ·  Versió mòbil