Universitat Autònoma de Barcelona

Cuina per Celíacs o persones intolerants al gluten

Curs destinat a persones que tenen intolerància al gluten, i a professionals del sector de l'Hostaleria i Restauració que vulguin donar solució a possibles clients. El curs tracta de donar informació sobre la celiaquia, resoldre dubtes i establir un protocol d'actuació tant a la llar com en el sector de la restauració.

El curs es complementa amb un bloc pràctic, on es presentaran i degustaran diferents elaboracions a partir de productes i receptes sense gluten.

Sessió 1. Professora: Marta Gómez i Pes (Associació de Celíacs de Catalunya). Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments, i Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Responsable del Departament Tècnic de l'Associació de Celíacs de Catalunya.

  • Què és la Celiaquia.

  • Informació sobre la intolerància.

  • Com establir una dieta sense gluten.

  • Resolució de dubtes i consultes.

Sessió 2. Professora: Rosalina Esteban (Associació de Celíacs de Catalunya). Llicenciada en Veterinària i en Ciència i Tecnologia dels Aliments, i Assessora Tècnica de l'Associació de Celíacs de Catalunya.

  • APPCC i Contaminació creuada.

  1. Protocol d'actuació a la Llar.

  2. Protocol d'actuació en Restauració.

Sessió 3. Professora: Begoña Miñarro (Celipan Gourmet). Empresa proveïdora de productes sense gluten, professionals del sector de la restauració especialitzats en productes sense gluten.

  • Presentació de l'empresa.

  • Presentació dels productes i la seva elaboració.

  • Plats a partir de la dieta establerta.

  • Elaboració, presentació i degustació.

Sessió 4. Professor: Carlos Milan . Representant d' Alatria només sense gluten , col·laborador de l'Associació de Celíacs de Catalunya , cap de cuina i assessor gastronòmic.

  • Presentació dels productes i la seva elaboració.

  • Plats a partir de la dieta establerta.

  • Elaboració, presentació i degustació.

Sessió 5. Professor: Carlos Milan . Representant d' Alatria només sense gluten , col·laborador de l'Associació de Celíacs de Catalunya , cap de cuina i assessor gastronòmic.

  • Presentació dels productes i la seva elaboració.

  • Plats a partir de la dieta establerta.

  • Elaboració, presentació i degustació.

Dies: Del 19 al 23 de Maig de 2014.

Horari: De 17:00 a 20:00 h.

Preu del Curs: 125€ (Comunitat UAB)
155€ (Externs UAB).
105€ (membres acreditats de l'Associació de Celíacs de Catalunya*)

Preus especials per a grups (mínim 7 persones).

Hores de docència: 25

Lloc: Aula de Demostració de l'EUTDH-UAB

Tipus: Classe magistral.

Nº de Places: 20

es reconeixen 1.5 crèdits ECTS de lliure elecció.

*Nota: Els membres de l'Associació de Celíacs de Catalunya hauran d'aportar la seva acreditació com a membres d'aquest col·lectiu per poder obtenir el descompte per aquest curs. Un cop verificada aquesta dada, la seva inscripció serà de 105 euros.

Inscripció

Condicions Generals

  • Les places són limitades. En cas de sobrepassar el nombre màxim previst per a cada curs, l'EUTDH podrà optar per oferir una segona convocatòria del curs o bé, retornar els diners a totes aquelles persones matriculades i que s'hagin quedat sense plaça.

  • En el cas que no s'aconsegueixi el nombre mínim de persones per a la realització del curs, l'Escola podrà cancel·lar-lo i retornar el diners a les persones ja matriculades.

  • El pagament es pot realitzar online amb targeta de crèdit, al formalitzar el registre d'inscripció que trobareu a peu de pàgina.

  • El pagament també es pot fer amb una setmana d'antelació com a mínim. L'import total de la matrícula cal ingressar-lo al compte següent: 2100-0424-34-0200181822 .Perquè la matrícula tingui validesa, cal enviar a l'Escola còpia del justificant de l'ingrés. L'assignació de les places serà per rigorós ordre de recepció del justificant de pagament.

Polítiques de cancel·lació.

Un cop estigui feta la inscripció formal i pagat el curs al qual es vol accedir, si després l'alumne es vol donar de baixa i no realitzar el curs, ha de tenir en compte que:

Cancel·lació per part de l'alumne:

  • Si es causa baixa quedant 2 setmanes (inclosos festius i caps de setmana) abans del dia d'inici del curs, només s'abonarà el 75% de l'import del curs, per despeses administratives i aprovisionament de matèries.

  • Si es causa baixa quedant 1 setmana (inclosos festius i cap de setmana) abans del dia d'inici del curs, no s'abonarà cap quantitat de l'import del curs, per despeses administratives i aprovisionament de matèries i impossibilitat d'omplir la plaça vacant.

  • Si es causa baixa el mateix dia d'inici o un cop iniciat el curs l'alumne l'abandonés, no s'abonarà cap quantitat de l'import del curs, per despeses administratives i aprovisionament de matèries i impossibilitat d'omplir la plaça vacant.

Cancel·lació per part de l'EUTDH:

  • El Centre abonarà íntegrament la quantitat pagada pel participant o l'empresa.

Inscripció Curs ´Cuina per celíacs´
155.00 €
125.00 € (membres comunitat)
105.00 € (membres de l´Associació de Celíacs de Cat)
Contacta amb l\'EUTDH
Mes Informacio
Guia de l\'estudiant 2013-14
Masters i postgraus - Nova oferta
Borsa de treball de la EUTDH
Vila Universitària
EUTDH - Facebook
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB
Edifici Blanc . Vila Universitària · 08193 Bellaterra · Barcelona (Spain) · T. +34 93 592 97 10 · F. +34 93 5817495
Inici  ·  Avís legal  ·  Crèdits  ·  Contactar  ·  Mapa web  ·  
Segell IQUA   Banner a+ 9001   Banner a+ 14001   Premis Competitivitat 2007