Universitat Autònoma de Barcelona

EUTDH

Benvolguts estudiants,

Per a l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona és una gran satisfacció el fet d'haver escollit el nostre Centre per a la vostra formació, així com el fet de mantenir la confiança que heu dipositat en els estudis que impartim, tant pel que fa referència al Grau de Turisme, al Graduat (futur Grau) en Direcció Hotelera com a l'oferta de Tercer Cicle, formacions que preparen per ocupar càrrecs de gestió en els sectors turístic i hoteler.

L'EUTDH s'ha caracteritzat per la consolidació d'un model de formació capdavanter i innovador que ofereix a l'alumne una docència rigorosa i universitària, molt vinculada a la pràctica professional i amb un alt grau d'especialització. Som un Centre de referència dins l'àmbit de l'ensenyament turístic, com es desprèn del fet d'haver estat els primers del seu àmbit en aconseguir la certificació ISO, la qualitat del professorat, les instal.lacions així com el de desenvolupar diverses línies d'investigació amb la doble finalitat d'obtenir un millor coneixement dels àmbits turístic i hoteler, i atorgar una base científica als elements de recerca aplicada.

El nostre compromís per una docència de qualitat posa al vostre abast l'oportunitat d'esdevenir professionals qualificats del primer sector social i econòmic del país. Un sector, el turístic i l'hoteler, que continua creixent i el qual cada vegada requereix més professionals especialitzats.

Tanmateix, l'estreta vinculació que tenim amb les empreses i, en general, amb el sector turístic afavoreix la formació pràctica dels seus estudiants i facilita la seva inserció en el món laboral, tant en el nostre país com a l'estranger. Amb aquest objectiu, posem a la vostra disposició un ventall de serveis molt ampli, com la Borsa de Treball, el Workshop (trobada universitat empresa) el Programa Professional com a entitat gestora o l'intercanvi d'estudiants a l'estranger.

Els alts nivells d'exigència propis del nostre Centre així com la vostra constància i l'esforç en les disciplines d'estudi i en les experiències pràctiques farà possible l'assoliment de les habilitats i les competències necessaris per treballar en aquest sector. Volem seguir treballant per continuar sent líders en qualitat. Això només és possible si vosaltres, com a estudiants i com una part fonamental del nostre Centre, us impliqueu en la seva millora i manifesteu les vostres opinions pel que fa referència als serveis, a la docència i a la gestió. El millor de l'EUTDH és sense dubte els seus estudiants.

Tanmateix, desitjaria expressar-vos el nostre agraïment ja que, amb la vostra presència, feu possible que el projecte continuï creixent i consolidant-se com un centre capdavanter de la formació del sector. Finalment, voldria demanar-vos a tots els estudiants que aprofiteu el màxim la vostra estada a l'Escola i, en general, a la Universitat Autònoma de Barcelona. Com a representant d'aquesta institució us desitgem un curs ple de satisfaccions.


Sr. Francesc Uroz i Felices
Director general

 

2
Contacta amb l\'EUTDH
Guia de l´Estudiant 2014-15
Masters i postgraus - Nova oferta
Cicles Formatius de Grau Superior de la FUAB 2015-2016
El Blog de la EUTDH
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB
Edifici Blanc . Vila Universitària · 08193 Bellaterra · Barcelona (Spain) · T. +34 93 592 97 10 · F. +34 93 5817495
Inici  ·  Avís legal  ·  Crèdits  ·  Contactar  ·  Mapa web  ·  Versió mòbil